Telefoonnummer:
0113-354010
Telefoonnummer: 0113-354010

Medicijnkluisjes Ovezande

Kluisje pintoetsMedicijnkluisjes Ovezande

 

 

In Ovezande is er de mogelijkheid om medicijnen buiten apotheekopeningstijden uit kluisjes op te halen. Deze zijn 24/7 open. Deze kluisjes zijn te openen met een persoonlijke (steeds wisselende) pincode die via SMS op de mobiele telefoon wordt verstrekt.

Werkwijze kluisjes Ovezande:

U bestelt medicijnen en geeft aan dat u gebruik wilt maken van de medicijnkluisjes. De assistente noteert het mobiele telefoonnummer waarop u de code wilt ontvangen. De bestelde medicijnen worden voor u na 16.00u in een kluisje neergezet, waar ze gedurende een dag zullen blijven tot u ze ophaalt.

Op uw mobiele telefoon ontvangt u per SMS het nummer van uw kluisje en de pincode die u nodig heeft om uw kluisje te openen. U heeft de mogelijkheid om 's avonds, 's nachts of de volgende dag uw bestelling uit het kastje op te halen. Worden ze niet opgehaald, dan worden ze er door ons weer uitgehaald.

Instructievideo:

Hieronder ziet u een filmpje waarbij een en ander nog eens wordt getoond. Alleen stap 2 is bij ons niet van toepassing omdat de hal waarin de kluisjes zich bevinden altijd toegankelijk is. De aanmelding is stap 1 kan bij ons ook telefonisch.  

http://www.youtube.com/watch?v=OAoHeRGZna8