Telefoonnummer:
0113-354010
Telefoonnummer: 0113-354010

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag, behalve donderdag. Het spreekuur is uitsluitend volgens afspraak.
U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8 en 10.30 uur.  Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur, graag hiervoor voor 10.30u een afpsraak maken.


Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. Er kan dan ingeschat worden hoeveel spreekuur tijd er nodig is, en of de assistente of praktijkondersteuner wellicht beter ingezet kunnen worden.

De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Wachttijden

Het is mijn bedoeling dat u altijd op dezelfde dag op het spreekuur terecht kunt. Echter door waarneming of bij drukte moet er (in overleg) wel eens naar de volgende dag worden uitgeweken.